Excite

De liefste knuffels

Vlak voor Valentijnsdag liggen winkels er vol mee: de meest uiteenlopende knuffels, met of zonder hartjes, met of zonder begeleidende teksten. Vroeger had je met name teddyberen, maar tegenwoordig kun je het zo gek niet bedenken of er is een knuffel van. Zelfs muizen, de gewone huismus en de kinderboerderijgeit hebben een eigen knuffel!

Nu moet je tussen al die knuffels nog de geschikte knuffel vinden voor jouw valentijn. Als zij of hij een bepaald lievelingsdier heeft, wordt het al een stuk makkelijker om een keuze te maken. Zo kun je op websites als knuffelparadijs.nl op zoek naar specifieke dierenknuffels. Er zijn verschillende categorieën, zoals huisdieren, bosdieren, zeedieren en woestijndieren. Zo vind je snel het dier wat je zoekt.

Als je niet precies weet welk knuffeldier je valentijn leuk vindt, dan kun je alvast inspiratie opdoen door online naar knuffels te zoeken. Eerder genoemde website heeft er sowieso honderden waar je uit kunt kiezen. Op websites van bijvoorbeeld de Expo maar ook van boeketcadeau.nl vind je traditionele knuffelberen, soms met hart en een lieve tekst.

Wil je een keer een heel andere knuffel? Op boeketcadeu.nl heb je ook liefdesduiveltjes als knuffel. Verder kun je tegenwoordig ook knuffels kopen die een ziekte voorstellen. Maar of dat nu zo’n geschikt valentijnscadeau is... wil je het ultiem romantisch maken en ben je een beetje handig, dan kun je eens zoeken naar ‘knuffels maken’. Zo maak je die valentijnsknuffel helemaal zelf!

Afbeelding: Flickr, Teddy Delivery

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020