Excite

De leukste valentijnscadeaus voor haar

Heel traditioneel, maar altijd een goede keuze, is een groot boeket met rode rozen. Deze bloemen staan voor liefde en romantiek. Je kunt ze zelf aan je geliefde geven, of haar helemaal verrassen door ze te versturen. Ze zal ongetwijfeld heel blij zijn, want met een boeket rode rozen zeg je eigenlijk: ‘Ik houd van jou.’

Een ander cadeau dat absoluut in de smaak zal vallen bij jouw echtgenote of vriendin, is een setje lingerie. Kijk voordat je iets aanschaft wel even na welke maten ze draagt. Ga langs bij een lingeriewinkel als je wat hulp nodig hebt. Weet je precies van welk type lingerie je geliefde houdt, dan kun je ook online een setje bestellen.

Een lekker parfum doet het ook altijd goed op Valentijnsdag. Speciaal voor de gelegenheid kun je kiezen voor een romantische geur zoals Amor Amor van Cacharel. Met een parfum dat zelfs de naam van de liefde draagt kan er niets meer misgaan. Vraag in de parfumerie of ze cadeaudozen hebben, dan zit er meestal ook nog een bodylotion of een douchegel bij.

Wil je je liefste iets geven dat haar aan jullie samen doet denken, zoek dan een mooie foto uit. Je kunt er voor kiezen om die in een lijst te doen, maar het is ook erg leuk om de afbeelding op canvas te laten afdrukken. Dat is een prachtige blijvende herinnering aan jullie liefde voor elkaar.

Afbeelding: Flickr, gebruiker terren in Virginia

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021