Excite

De leukste knuffels geef je voor Valentijnsdag

Knuffels geef je niet alleen als cadeautje, maar ook voor een pasgeborene, maar ook aan je grote liefde. Als je al een excuus nodig had om dat te doen, dan kun je dat doen voor Valentijnsdag. Valentijnsdag is bij uitstek het moment om je liefde te laten zien en hoe kun je dat beter doen dan met een lieve knuffel?

Als je een knuffel geeft, dan wil je natuurlijk zeker weten dat de knuffel duidelijk laat zien hoeveel je geeft om de ander. Dat wil niet altijd zeggen dat je de allergrootste knuffel moet kopen die je kunt vinden. Integendeel; dat lijkt op het moment heel indrukwekkend, maar het is niet erg praktisch. De kans dat je knuffel al na korte tijd in een kringloopwinkel eindigt, is wat groter.

Ga dus liever voor een iets minder opvallende knuffel die in ieder geval minder ruimte inneemt. Je kunt de knuffel extra bijzonder maken door te kiezen voor een dier of figuur waar je geliefde dol op is. Ook kun je de knuffel extra bijzonder maken door er een briefje in te verstoppen of misschien zelfs een sieraad. De ontvanger zal zich dan gemakkelijk de gelegenheid herinneren waarbij hij of zij de knuffel gekregen heeft, waardoor het cadeau nog een extra bijzondere waarde krijgt.

Afbeelding: Flickr account livingonimpulse

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020