Excite

De beste kostuums voor Halloween 2013

Nog een kleine week en de leukste verkleedpartij van het jaar kan beginnen: Halloween 2013! Halloween staat eigenlijk in het teken van griezelige kostuums, maar de laatste jaren is het een feest geworden waarbij eigenlijk alle kostuums geaccepteerd zijn, zo lang het maar creatief is! Lees hier alvast de beste tips voor kostuums voor Halloween 2013.

Halloween kostuums 2013

Zoals ieder jaar zijn films weer een grote inspiratiebron voor Halloween kostuums. Ook in 2013 kunnen we er niet omheen. Zo is de beroemde pop uit de Saw-filmreeks een populaire accessoire. Zelf kun je verkleed als de moordenaar Jigsaw, of als één van zijn slachtoffers. Andere horror die als inspiratie kan dienen voor Halloween kostuums is bijvoorbeeld de serie ‘The Walking Dead’ en natuurlijk ‘World War Z’ beide vol zombies. Vergeet ook zeker niet de klassieker Carrie, die opnieuw wordt uitgebracht dit jaar. Bekijk hier een spannende video over de film.

Halloween en superhelden

Met al dat griezelen tijdens Halloween zijn superhelden onmisbaar. Niet gek dus dat er tijdens Halloween van 2013 ook hier en daar echte helden opduiken om het kwaad te bestrijden. Zo kun je met je vrienden als het roemruchte A-team, of als de Avengers. Of wat dacht je van de X-Man? Oude kinderseries bieden vaak ook veel inspiratie. Denk aan de Thunderbirds, de Power Rangers of de Power Puff Girls. Niet echt super, maar toch wel helden: de criminelen uit GTA 5, of Breaking Bad-geïnspireerde outfits.

Verkleed als beroemdheid

Vanzelfsprekend staan beroemdheden ook weer in de belangstelling tijdens de jaarlijkse verkleedpartij van Halloween. Verkleed als beroemdheid zul je dus echt de show stelen. Een kostuum dat ongetwijfeld veel aandacht gaat trekken is het Miley Cyrus pakje van de VMA’s. Nog leuker: neem een vriend mee verkleed als Robin Thicke. Ook Game of Thrones zal vast voorbij komen op mening Halloween feestje. In de categorie beroemdheden mag toch ook zeker Psy niet ontbreken, net zo min als voetbal-analytici René van der Gijp en Johan Derksen. En als we het over voetbal hebben, wat dacht je van Louis van Gaal of de altijd flitsende Cristiano Ronaldo. Wesley Sneijder en zijn vrouw Yolanthe Cabau van Kasbergen zorgen vast ook voor leuke kostuums van Halloween 2013.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021