Excite

David en Victoria Beckham mee op eerste date zoon

  • © Getty Images
Daten is al een beetje ongemakkelijk, maar dat effect wordt nog versterkt als je ouders bij je eerste date aanwezig zijn. Dat ondervond Brooklyn Beckham, de oudste zoon van David en Victoria Beckham, aan den lijve. Hij mocht namelijk alleen uit eten met een meisje als de twee aanwezig zouden zijn. De romantische Valentijnsdagdate die Brooklyn gepland had, viel daarmee wel een beetje in het water.

David gaf de jongen wel wat ruimte en gaf aan dat hij ongeveer vijf tafeltjes verderop zat. Bovendien vertelde hij dat dit nog veel was: zijn dochter Harper hoeft straks niet te rekenen op dezelfde ruimte. Tijdens haar eerste date zal hij waarschijnlijk nog veel dichterbij komen zitten. Grappig detail is dat Victoria in de eerste instantie degene was die wilde dat er iemand bij was. David gaf eerst toestemming, maar moest daarna toch wat inbinden.

David en Victoria blijken hun kinderen sowieso vrij streng aan te pakken. Zo moest Brooklyn, die inmiddels 16 is, verplicht een bijbaantje zoeken, zodat hij met geld om leert gaan. Hij heeft nu een bijbaantje in een klein cafeetje in Londen, waar hij zijn eigen geld verdient. Volgens vader David is dat niet meer dan normaal: "Als ze 14, 14,5 worden, dan komen ze op een leeftijd dat ze van alles willen en dan zeg ik ook: als je iets wilt, dan ga je werken, heb je je eigen geld en kun je dingen kopen."

Overigens was Brooklyn zelf niet zo blij met die ontwikkeling. inmiddels is hij er echter aardig aan gewend. Toch vroeg hij zijn jongere broertje al of die zijn baantje misschien wilde overnemen. David is er niet helemaal duidelijk over of dat te maken heeft met een nieuw baantje, of dat Brooklyn het werken toch wel een beetje gezien heeft.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021