Excite

Beste datingsites voor hoger opgeleiden

Hoger opgeleiden lopen vaak tegen een muur aan als het gaat om dating. Ze willen namelijk het liefst iemand met wie ze ook bijvoorbeeld over hun vakgebied kunnen praten, maar het aanbod is daarin helaas een stuk kleiner. Bovendien beginnen hoger opgeleiden vaak wat later aan daten, waardoor veel mogelijke partners inmiddels bezet zijn. Gelukkig helpen datingsites voor hoger opgeleiden een handje in de zoektocht naar de prins(es) op het witte paard.

Match4Me

Ben je een HBO'er of WO'er en op zoek naar een relatie? Dan kun je terecht op Match4Me.nl, een van de grootste datingsites voor hoger opgeleiden. Op deze site zoeken duizenden mensen naar een partner. Ongeveer de helft van de zoekenden is vrouw, de andere helft is man. De kans op een geslaagde date is hierdoor een stuk groter dan je in de eerste instantie misschien zou denken. Het handige is dat je via deze site niet alleen kunt zoeken op interesses, maar bijvoorbeeld ook op postcodes. Zo vind je ook nog eens alle singles uit de buurt met een druk op de knop!

e-Matching

Een andere site die zich speciaal heeft toegelegd op het bij elkaar brengen van hoger opgeleiden is e-matching.nl. Deze website is zelfs aangesloten bij de Thuiswinkelwaarborg. Als je andere, gelijkgestemde singles wilt vinden, dan meld je jezelf eenvoudig aan als gratis proeflid. Als iemand jou benadert, kun je daar eveneens gratis op reageren. Bovendien heb je toegang tot alle beschikbare profielen en ben je niet verplicht lid te worden. Wil je wel gebruik maken van alle functies op de site? Dan zijn daar wel kosten aan verbonden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021