Excite

Datingsite voor lelijke mensen: dé tip voor jou?

Internetdaten is in de afgelopen jaren zo populair geworden, dat steeds meer subsites zich aanmelden. Dat is handig, want als je bijvoorbeeld iemand met een hogere opleiding zoekt of dol bent op boeren, dan meld je je daar aan. Enige tijd geleden werd een site opgericht die speciaal voor mooie mensen was. Een tegenhanger kon niet uitblijven: de datingsite voor lelijke mensen.

Hoe lelijk?

Laten we één misverstand uit de wereld helpen: je inschrijven op een datingsite voor lelijke mensen is helemaal niet erg. Het kan misschien wat knullig overkomen en het is waar: mensen die objectief als knap gezien worden, zul je hier minder snel tegen komen. Aan de andere kant is zo'n datingsite juist meer op het innerlijk gericht en dat is uiteindelijk waar je voor gaat. Een datingsite voor lelijke mensen is juist bedoeld voor de mensen die realistisch genoeg zijn om te beseffen dat ze geen Brad Pitt of Angelina Jolie zijn én met hun uiterlijk ook geen Brad Pitt of Angelina Jolie hoeven te zoeken.

Waar vind je ze?

Datingsites voor lelijke mensen springen in verschillende landen uit de grond. In Nederland heb je bijvoorbeeld www.lillekemeense.com. Helaas is deze website wel voornamelijk in het Fries. Het kostenplaatje begrijpt waarschijnlijk wel iedereen: 'Kost ginne flikker'. Internationaal kun je terecht op TheUglyOddBall.com. Als je hier een beetje rondkijkt, zie je al snel dat er best leuke mensen op de site staan. Schrikken mensen niet van je, maar heb je wel een beetje een alledaags uiterlijk, dan kun je hier dus ook prima een date scoren.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020