Excite

Vind liefde via een datingsite voor hoger opgeleiden

Een algemene datingsite wordt vaak goed bezocht, maar het vinden van een match is niet voor iedereen makkelijk. Daarom worden er steeds meer datingsites opgestart die zich op een bepaalde doelgroep richten. Zo is er ook de datingsite voor hoger opgeleiden. Deze datingsites richten zich specifiek op hbo'ers en academici die een partner zoeken die op hetzelfde niveau zit als zij. Behoor jij ook tot die groep? Dan kan het inschrijven op een van de onderstaande sites je mogelijk verder helpen.

Parship.nl

De meest bekende en ook direct een van de grootste datingsites is Parship.nl. Toevalligerwijs is dit ook dé datingsite voor hoger opgeleiden. Parship.nl werkt met een speciaal principe: elke inschrijver moet een aantal vragen invullen, waaruit een soort persoonlijkheidsrapport naar voren komt. Op die manier kan gericht gekeken worden naar een match, niet alleen op niveau, maar ook op interesses en persoonlijkheid. Dat blijkt te werken, want ruim één op de drie kandidaten vinden via deze site een partner. De verhouding tussen mannen en vrouwen is ongeveer gelijk en de meeste kandidaten zijn ouder dan 30 jaar.

e-Matching

Een andere grote speler op dit gebied is e-Matching.nl. Deze website is ook een betrouwbare partner in het vinden van een relatie. Dat blijkt onder meer uit de aansluiting bij de Thuiswinkel waarborg. Je kunt je gratis op de site inschrijven en kijken of het wat voor je is. Als het bevalt, kun je betaald lid worden, anders wordt je profiel na 16 weken weer van de site verwijderd.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020