Excite

Vind liefde op een datingsite voor gehandicapten

Liefde beperkt zich natuurlijk niet alleen tot niet gehandicapte mensen. Ook gehandicapte mensen, of het nu gaat om een geestelijke of lichamelijke handicap, hebben behoefte aan liefde. Maar voor hen is het niet altijd makkelijk om iemand tegen te komen. Want soms zijn ze meer gebonden aan huis en op andere momenten voelen ze zich te veel buiten de boot vallen tussen 'normale' mensen. Gelukkig zijn er ook alternatieven, zoals een datingsite voor gehandicapten.

Speciaal voor mensen met een beperking

Een datingsite voor gehandicapten is Handicap-dating.nl. Deze website is speciaal opgezet voor mensen met een beperking. Het leuke ervan is dat de mensen achter de site zelf ook een beperking hebben. Hierdoor zijn ze beter in staat om aan te voelen wat hun doelgroep zoekt en zich daar aan aan te passen. Je kunt op deze site terecht voor een leuke date, maar ook gewoon voor vriendschap. Je kunt je gratis aanmelden en een profiel aanmaken. Alleen als je aangemeld bent, kun je (volledige) profielen van andere gebruikers zien.

Alternatief

Een andere mogelijkheid is Zeddnet.com. Die website is echter niet alleen bedoeld voor gehandicapten, maar ook voor mensen die bijvoorbeeld heel verlegen zijn. Of zoals de site het zelf zegt: mensen die niet perfect zijn. Het leuke is dat als je je op een gewone datingsite niet thuis voelt, dat je vaak wel door deze site aangesproken wordt. Aanmelden is helemaal gratis en de site staat open voor iedereen die wel een minpuntje heeft en daardoor gehinderd wordt. Of het nu om een handicap, een schoonheidsfoutje of een kleine kennissenkring gaat.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021