Excite

Ontmoet leuke mensen via een datingsite voor studenten

Veel mensen denken dat studenten automatisch veel vrienden en kennissen hebben én binnen de kortste keren een partner tegen komen. Niets is minder waar; als student kan het juist moeilijk zijn om iemand te vinden met wie het klikt. Gelukkig is daar een oplossing voor: een datingsite voor studenten. Zo'n datingsite is speciaal bedoeld voor studenten en geeft je de kans om mensen eens van een andere kant te leren kennen. Een aantal goede sites geven we je graag mee.

Studentzondercent.nl

We weten allemaal dat studenten niet erg goed in de slappe was zitten. Een datingsite voor studenten mag dan ook niet te veel geld kosten, of beter gezegd, liever niets. Via Studentzondercent.nl vind je een heleboel datingsites voor studenten die geheel of gedeeltelijk gratis zijn. Denk bijvoorbeeld aan WeetWieJeDate.nl, waarbij elke inschrijver nagetrokken wordt, en Match4me.nl, speciaal bedoeld voor hoger opgeleiden. Op Studentzondercent.nl lees je ook precies wat wel gratis is en wat niet, zodat je daarvoor niet alle benoemde datingsites zelf hoeft te bezoeken.

100% gratis

Een site die én op studenten gericht is én helemaal gratis is, is dating.studenten.nl. Dit is een onderdeel van Studenten.nl, de grootste studentensite van Nederland. Inmiddels hebben al honderden studenten zich ingeschreven op de site en de kans op een match is dus behoorlijk groot. Lukt het niet, dan is er niets verloren, want deze site is 100% gratis. Je kunt onder meer zoeken op leeftijd, interesses en geslacht en het aanmelden en aanmaken van een profiel is binnen vijf minuten geregeld.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020