Excite

Op zoek naar een datingsite voor hoger opgeleiden? Dit zijn de beste sites!

Er zijn allerlei verschillende soorten datingsites. Op sommige datingsites mag iedereen zich inschrijven, op andere worden er bepaalde voorwaarden gesteld. Dat geldt ook voor een datingsite voor hoger opgeleiden. Zo moet je bijvoorbeeld minimaal HBO niveau hebben om je te mogen inschrijven!

Waarom en voor wie?

Datingsites voor hoger opgeleiden zijn een groot succes. Veel mensen met een hoge opleiding willen graag een partner met een vergelijkbaar niveau. Dit draagt bij aan een gelijkwaardige relatie. Met een hoge opleiding is de kans op een goede baan met een goed salaris reëel. Ook dat is belangrijk voor de toekomst. Heb je zelf een goede opleiding en vind je dit ook belangrijk bij je aanstaande partner? Neem dan eens een kijkje op de volgende datingsites.

E-matching

E-matching is de grootste datingsite voor hoger opgeleiden. Je mag je hier alleen inschrijven als je een HBO of een WO studie hebt gevolgd of nog bezig bent. Je kunt 16 weken gratis lid zijn. Je kunt dan geen contact zoeken met andere singles maar wel reageren op ontvangen berichten. Een betaald lidmaatschap kost 17,95 per maand. Hiermee kun je gebruik maken van alle mogelijkheden. Je krijgt korting als je een lidmaatschap voor een langere periode afsluit!

Match4me

Een andere mogelijkheid is Match4me. Ook hier geldt dat je minimaal HBO of WO niveau moet hebben. Op deze site mag je zolang je wilt gratis lid zijn. Nadeel is wel dat je beperkte mogelijkheden hebt. Zo kun je bijvoorbeeld niet chatten en geen persoonlijke berichten versturen. Een volledig lidmaatschap kost 15 euro per maand.

Tot slot

Een datingsite voor hoger opgeleiden is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar iemand met wie ze ongeveer op dezelfde golflengte zitten. Een gratis lidmaatschap is geschikt om de datingsite eens uit te proberen, maar wil je echt serieus op zoek gaan, dan kun je het beste een betaald lidmaatschap nemen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021