Excite

Match je levensstijl: datingsite voor boeren

Nu Boer zoekt Vrouw zo ontzettend populair is, zijn steeds meer mensen op zoek naar een boer. Ook voor boeren wordt het internet een steeds populairder middel om aan een date te komen. Want laten we wel wezen: boeren werken ontzettend hard en tijd voor ontspanning is er niet altijd. Bovendien is niet iedereen geschikt voor het boerenleven. Wie boer is en een partner zoekt, kan terecht op een datingsite voor boeren.

Farmdate

De meest bekende datingsite voor boeren is Farmdate.nl. Die website heeft bijna 5.000 leden die allemaal boer zijn of op zoek zijn naar boeren. Het leuke hiervan is dat een groot deel van de levensstijl dus al matcht: iets dat ontzettend belangrijk is. Ook weten de boeren van tevoren al dat de potentiële partners waarschijnlijk bereid zijn om te verhuizen als dat nodig is, want de boer zelf kan namelijk niet zomaar weg van de boerderij! Je kunt je gratis aanmelden en beperkt gebruik maken van de functionaliteiten. Als je 'full-time Farm Dater' wilt worden, betaal je een vast bedrag per maand.

Voor leuke afspraakjes

Als je snel een leuke afspraak met een boer of boerin wilt scoren, dan kun je naar BoerZoektVrouwtje.nl surfen. Die website heeft de beschikking over meer dan 100.000 datingprofielen en wil 'gewone' mensen aan boeren koppelen. Je kunt je op deze site gratis inschrijven en vervolgens berichtjes sturen naar mensen die je aantrekkelijk vindt. Denk er wel aan dat een grote site ook meer concurrentie betekent. Probeer daarom je profiel zo aantrekkelijk mogelijk te maken, door een leuke naam, foto en omschrijving van jezelf te kiezen!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021