Excite

Dating websites of sms’jes sturen?

Dating websites maken het makkelijk om met anderen in contact te komen. Je kunt op zo’n website een profiel aanmaken, met je belangrijkste gegevens zoals je geslacht, leeftijd en je woonplaats. Ook kun je een foto toevoegen. Daarna kun je op de website naar de man of vrouw van je dromen zoeken. Wanneer je iemand gevonden hebt, kun je diegene berichtjes sturen, mailtjes, of met hem of haar chatten.

Het is verstandig als je eerst een poos met je toekomstige date via internet contact hebt. Eventueel kun je ook je e-mailadres geven, maar geef nooit te snel gegevens als je mobiel nummer. Het lijkt leuk om met iemand te sms’en, maar als je degene nog niet kent, moet je voorzichtig zijn. Ga van dating websites niet te snel over op sms.

Soms wordt er de mogelijkheid gegeven om via dating websites anonieme sms’jes te sturen. Je sms’t dan niet naar een gewoon mobiel telefoonnummer van je potentiële droomvrouw of droomman, maar naar een sms-dienst. Dit lijkt een ideale mogelijkheid, maar dat is niet. Deze anonieme sms-dienst kost erg veel geld. Via dating websites sms’en, lijkt dus makkelijk, maar let wel op dat je niet heel veel geld kwijt bent. De meest veilige manier is om gewoon een tijd via de dating website te chatten of te mailen, voor je besluit om van een dating website over te gaan op sms.

Afbeelding: Flickr, gebruiker madmolecule

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020