Excite

Handige sites voor dating voor hoogopgeleiden

'De' oplossing is er natuurlijk niet, maar als het gaat om dating voor hoogopgeleiden, dan kun je twee dingen doen: of je wacht tot je iemand tegen komt. Die kans is meestal niet zo groot. Of je gaat op zoek, via de speciale datingsites die zich richten op het koppelen van hoogopgeleiden. Dat laatste levert aantoonbaar meer succes op en verbreedt je zoekveld ook behoorlijk. Want waarom zou je je beperken tot het café om de hoek en je werkplek, als je met een paar muisklikken heel single Nederland kan ontmoeten?

Serieuze kandidaten

Over internetdating kan nogal lacherig gedaan worden. Toch is online dating voor hoogopgeleiden ideaal. Juist hoogopgeleiden hebben vaak niet veel tijd om mensen tegen te komen, of hebben moeite met het vinden van iemand die hun niveau en ambities deelt. Via sites als e-matching.nl komt dat allemaal dichterbij dan je denkt. Deze site is speciaal opgezet voor hogeropgeleiden. Je moet dan ook hbo'er of academicus zijn om je in te kunnen schrijven. Je kunt gratis proeflid worden. Bevalt dat je? Dan kun je betaald lid worden en heb je toegang tot alle mogelijkheden.

Parship

Een heel goed alternatief voor e-matching.nl is Parship.nl. Deze Nederlandse site richt zich ook op hoogopgeleiden en probeert door middel van een speciale persoonlijkheidstest mensen aan elkaar te koppelen. Je krijgt hier geen valse beloftes, maar alleen keiharde cijfers: ruim 1 op de 3 mensen die zich inschrijft bij Parship, houdt hier een relatie aan over. Ook bij Parship heb je gratis en betaalde lidmaatschappen.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020