Excite

Dating voor homo's is niet lastig

Je kunt op veel contactpagina’s zoeken naar mensen die homo of lesbisch zijn. Ook zijn er speciale websites die geheel zijn gericht op de homo’s en lesbo’s. Er zijn wel veel verschillende soorten websites. De ene is echt gericht op het daten en een langdurige relatie, terwijl de andere sites zich richten op een korte seksdate. Wat voor een dat je ook wilt, je kunt het dus vinden op het internet.

Als je zelf een profiel aanmaakt, wees dan eerlijk. Lieg niet over je leeftijd en vertel duidelijk wat je zoekt, maar geef ook aan hoe je zelf in elkaar zit. Zo weet de ander ook precies waar hij of zij aan toe is.

Wil je reageren om iemands profiel, dan is het ook verstandig om duidelijk en eerlijk te zijn. Een reactie waar alleen instaat dat je het profiel hebt gezien en dat het je wel wat lijkt is doorgaans te kort en wekt geen nieuwsgierigheid op voor de tegenpartij. Leg juist uit waarom de advertentie je opviel en vertel ook een beetje over jezelf.

Dating via het internet is voor homo’s een echte uitkomst. Ze hoeven niet te twijfelen over iemands geaardheid of bang te zijn voor vervelende opmerkingen. Hoewel homo’s al redelijk geaccepteerd zijn in Nederland, kunnen mensen nog steeds kritisch reageren.

Afbeelding: Flickr account seeminglee

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021