Excite

Dating voor alleenstaanden

Na een scheiding of als je partner is overleden kan het er allemaal somber uitzien. Zeker als je kinderen hebt, kan het zwaar zijn om alles zelf te moeten regelen. Als je er aan toe bent is het heerlijk om alles te kunnen delen met een maatje, zowel de verdrietige als de vrolijke dingen van het leven.

Je kunt er voor kiezen om een advertentie in de krant te zetten waarin je een maatje zoekt. Vaak duurt dit een stuk langer dan een advertentie plaatsen op internet. Hier maak je in veel gevallen gratis een gebruikersnaam aan en kun je je voorkeuren aangeven.

Bijkomend voordeel ten opzichte van de krant is dat je direct door heel zoekend Nederland gevonden kunt worden. Je kunt je eigen aangemaakte profiel 24 uur per dag wijzigen en aangeven of je inmiddels de liefde van je leven gevonden hebt!

Wees enorm voorzichtig met het geven van persoonlijke gegevens. Doe dit alleen als je het gevoel hebt de persoon volledig kunt vertrouwen. Spreek anders eerst af eens te bellen, zo kun je er nog beter achterkomen of je potentiële date wel helemaal is wat jij zoekt. Als je klaar bent voor een afspraak maak deze dan op een veilige plaats. Bijvoorbeeld een plek waar veel andere mensen zijn. Zorg er ook voor dat je iemand die je kunt vertrouwen op de hoogte stelt van je afspraak.

Doe niets overhaast, maar alleen als je er zelf klaar voor bent. Zeker in een situatie waar er ook kinderen bij zijn betrokken is het fijn geen overhaaste beslissingen te nemen.

Afbeelding: Flickr account nick kulas

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021