Excite

Vind je soulmate online met dating sites

Avond na avond sta je in een volle kroeg, speurend naar die ene stoere man of die prachtige droomvrouw. Voor de gelegenheid heb je je in je meest aantrekkelijke outfit gehesen. Dat je pijnlijke voeten van die knelschoenen krijgt, interesseert je niet. Wie een potentieel huwelijkskandidaat wil opduikelen moet tenslotte nou eenmaal opofferingen brengen. Na enkele uren van speuren is het nog steeds niet gelukt en teleurgesteld haak je af. Morgen is er weer een dag. Enigszins zwalkend begeef je je weer naar huis. Klinkt dit verhaal je bekend in de oren? Overweeg dan eens online dating sites!

Online dating sites hebben over het algemeen niet een hoogstaand imago. Het heersende beeld is dat mensen die online iemand opduikelen in het echt niemand kunnen krijgen. Internet daten wordt in feite dus gezien als een allerlaatste optie wanneer de nood echt aan de man (of aan de vrouw) is. Toch is het tegendeel gebleken, want uit onderzoek is gebleken dat mensen die voorafgaande aan de eerste ontmoeting met elkaar hebben gemaild een kans van 94% hebben om elkaar voor een tweede keer weer op te zoeken. Internet daten is dus niet iets voor losers, maar juist voor mensen die serieus iets op willen bouwen. In dat opzicht is internet daten dus helemaal niet zo'n slechte optie zoals velen denken.

Veel online dating sites hebben bepaalde profieleisen. Op die manier kun je de mensen waarmee je bij voorbaat al geen klik verwacht te hebben eruit filteren. Zoek je een rijke vent, dan kun je eens een kijkje wagen op sites waar een bepaald inkomstendrempel wordt gehanteerd. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of het bestaat. Waarom zou je nog in de kroeg moeten staan, terwijl je heerlijk in je joggingbroek de kandidaten uitgebreid kan beoordelen. Uiteindelijk kan de liefde van je leven er zelfs tussen zitten!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021