Excite

Succesvol daten? Doe aan dating via een site voor hoger opgeleiden

Niets is zo vervelend als daten met iemand met wie je eigenlijk helemaal niet kunt praten, omdat er na het noemen van je vak of opleiding direct een stilte valt. Dat voorkom je als je doet aan dating op een site voor hoger opgeleiden. Daar heb je namelijk de mogelijkheid om mensen te ontmoeten die net als jij goed opgeleid zijn.

Geen drempel

Het blijft natuurlijk een gevoelig onderwerp: als je iemand net ontmoet, ga je niet vragen of diegene slim is of niet. En als je elkaar in de kroeg ontmoet, kun je dat ook niet altijd meteen inschatten. Toch is het belangrijk dat je beiden ongeveer op hetzelfde niveau zit, anders loop je vroeg of laat toch tegen ergernissen aan, van beide kanten. Met dating via een site voor hoger opgeleiden voorkom je dat soort problemen, zonder dat je die koe echt bij de horens hoeft te vatten. Dat doet de site al voor je, door eisen te stellen aan de mensen die zich er mogen inschrijven.

Grote namen

Op zich treffen hoger opgeleiden het goed, want een aantal van de grootste namen op het gebied van dating richten zich speciaal op hoger opgeleiden. Schrijf je bijvoorbeeld eens in bij:

  • Parship.nl
  • Match4me.nl
  • E-matching.nl

Denk er wel aan dat een goede opleiding niet altijd betekent dat jullie ook genoeg en leuke gespreksstof hebben. Misschien ben jij gek op politiek en heeft je date daar helemaal geen belangstelling voor. Of misschien zit je juist met iemand aan tafel die helemaal opgaat in het uitleggen van chemische verbindingen, terwijl jij daar niet warm voor loopt. Een uiteindelijke match vinden doe je altijd nog zelf en dat gaat niet altijd in één keer. Maar een geschikte datingsite helpt je wel met een voorselectie!

 

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020