Excite

Online dating voor mooie mensen

Vroeger werd online dating gezien voor mensen die in het dagelijks leven geen partner konden vinden, het werd zelfs gezien als een beetje wanhopig en zielig. Maar tegenwoordig zijn datingsites helemaal in! Er zijn allerlei verschillende datingsites, zodat er voor iedereen wel een plekje is.

Dating voor mooie mensen

Er wordt vaak gedacht dat mooie mensen geen datingsite nodig hebben. Als je aantrekkelijk bent, dan zou je ze toch voor het uitkiezen moeten hebben? Maar ook bij mooie mensen kan het gebeuren dat ze de juiste persoon niet tegenkomen. Speciaal voor mooie mensen die op zoek zijn naar een eveneens aantrekkelijke partner is er nu een speciale datingsite!

Mooiemensen.com

Dé datingsite voor mooie mensen is Mooiemensen.com. Niet iedereen mag zich op deze datingsite inschrijven. Voordat je een profiel mag aanmaken, moet je twee foto's opsturen. Aan de hand van die foto's zal je gekeurd worden om te kijken of je wel aantrekkelijk genoeg bent. Dat gebeurt door niemand minder dan Mariana Verkerk, bekend als jurylid van Hollands Next Topmodel. Wanneer je bent goedgekeurd dan mag je een profiel aanmaken en kan het online daten beginnen! Word je afgekeurd, trek het jezelf niet te persoonlijk aan!

Voordelen

Het grootste voordeel van deze datingsite is dat je alleen mooie mensen tegenkomt. Het innerlijk is belangrijk, maar het oog wilt ook wat. Een ander groot voordeel is dat je alleen maar profielen met foto's hebt. Zo kun je gelijk de ander keuren en steek je niet onnodig energie in iemand waarvan het uiterlijk je niet aanspreekt. Ook castingbureaus en fotografen gebruiken Mooiemensen.com bij hun zoektocht naar talent, maar zij mogen alleen contact zoeken als jij daar toestemming voor geeft.

Tot slot

Dating voor mooie mensen klinkt oppervlakkig, maar het tegenovergestelde is juist waar. Op normale datingsites word je als knap persoon gebombardeerd met berichtjes van mensen die alleen geïnteresseerd in je zijn om je uiterlijk. Omdat je op deze datingsite alleen maar knappe mensen tegenkomt, kan juist de nadruk op het karakter en intresses gelegd worden!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020