Excite

Zo wordt dating voor hoger opgeleiden leuk!

Hoewel natuurlijk niet alle hoger opgeleiden gelijk zijn, blijkt in de praktijk dat veel van hen pas op latere leeftijd hun eerste serieuze relaties krijgen. Serieuze dating is voor hoger opgeleiden eerder vaak niet aan de orde, omdat ze nog druk bezig zijn met hun studie of activiteiten die daarmee te maken hebben. Ben je inmiddels klaar met je studie en toe aan een vaste relatie? Dan kun je deze tips vast wel gebruiken.

Schrijf je in op een datingsite

Het is niet altijd makkelijk om mensen tegen te komen. Je geeft je zoektocht naar een geschikte partner een snelle start als je je inschrijft op een website die gespecialiseerd is in dating voor hoger opgeleiden. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan parship.nle-matching.com of match4me.nl. Daarnaast zijn er meerdere internationale sites die zich in deze doelgroep specialiseren. Let op: veel datingsites bieden je de mogelijkheid om je gratis aan te melden. Als je dan lid wilt blijven of gebruik wilt maken van alle faciliteiten, dan zul je daarvoor moeten betalen. De kosten variëren, maar liggen meestal zo tussen de 5 en 15 euro per maand.

Spreek regelmatig af

Met alleen online daten kom je er natuurlijk niet. Je zult ook regelmatig met mensen af moeten spreken. Om mogelijke kandidaten te vinden, zoek je niet te breed maar ook niet te beperkt. Ook plaats je een leuk profiel met een duidelijke, realistische foto. Hou je verwachtingen ook realistisch. Het zal even duren voor je een match hebt en daarvoor zul je waarschijnlijk ook een aantal mensen ontmoeten die je minder aanspreken. Dat hoort er nu eenmaal bij!

 

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020