Excite

Dating Facebook biedt je oneindig veel mogelijkheden

Datingsites zijn er voor alle leeftijden, sociale klassen en geaardheden. Van gratis tot voordelig en peperduur. Zoek je een partner voor even of voor het leven? Geen probleem, via daitingsites is (bijna) alles mogelijk. Er zijn andere oplossingen, zo voor de hand liggend én gratis, dat ze nog veel te weinig gekend zijn. Dating via social network site Facebook is er zo een. Welke andere site biedt meer contactmogelijkheden dan Facebook? Op wat moet je letten om dating via Facebook tot een succesvol einde te brengen?

Social networksite

Facebook telt in België en Nederland zo'n tien miljoen leden. Uiteraard zijn die niet allemaal op zoek naar een date. Facebook is en blijft een sociale netwerksite, maar toch... Je kan er een gratis profiel aanmaken. Na registratie beschik over een eigen profielpagina, waarop je zoveel of zo weinig persoonlijke gegevens kwijt kan dan je zelf wil. Je komt zo in contact met vrienden en gelijkgestelden.

Zo doe je aan dating via Facebook

Facebook beschikt over veel applicaties, programma's die uitsluitend op Facebook werken. Om ze te kunnen gebruiken, moet je geregistreerd zijn. Populaire en gratis dating applicaties zijn Zoosk en DatePad.

Sluit aan bij een groep

Op Facebook kan iedereen groepen aanmaken. Ben je uit op een date, sluit je dan aan bij zo'n groep. Zo leer je mensen met dezelfde interesses kennen, een basis voor een verdere kennismaking.

Wees eerlijk, anoniem daten is hier uitgesloten

Nodig op Facebook nooit personen uit die je van haar noch pluim kent. Anoniem daten is uitgesloten. Wees vooral eerlijk bij het opstellen van je profiel. Eerlijkheid vormt de sleutel tot je succes.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020