Excite

Leuk daten via Facebook

Je komt in contact met mensen die je al sinds de basisschool niet meer hebt gesproken, of juist met mensen die je voorheen helemaal niet kende: social networks maken de wereld een stuk kleiner en overzichtelijker. Wil jij zo'n netwerk inzetten om een partner te vinden? Ga dan daten via Facebook. Wij geven je de do's en don'ts.

Doen!

Daten via Facebook begint natuurlijk bij de aanmaak van een eigen profiel. Neem hier de tijd voor. Vul leuke dingen in, zorg voor een foto die jou op je charmantst toont, maar zorg er wel voor dat je ook nog van die foto te herkennen bent. Niets is zo'n afknapper dan vallen op een foto, om er vervolgens achter te komen dat je daadwerkelijke date helemaal niet op de persoon op de foto lijkt. Begin vervolgens met vrienden toevoegen, zodat je makkelijker op de hoogte kunt blijven van wat zij doen en daar ook op kunt reageren. Hoe? Door aan te geven dat je bepaalde dingen leuk vindt of door iemand een berichtje te sturen. Vergeet niet om ook zelf updates te geven, zodat je vrienden ook de kans geeft om op jou te kunnen reageren.

Vooral niet doen

Wat je vooral niet moet doen is zomaar willekeurig allerlei mensen toevoegen. Dat wordt niet altijd op prijs gesteld en komt bovendien een beetje triest over. Voeg je iemand toe die je bijvoorbeeld alleen af en toe tegen komt bij het uitgaan, voeg dan altijd een persoonlijk bericht toe en geef aan waar je de ander van kent. Houd het vooral luchtig, je wilt mensen niet direct afschrikken.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020