Excite

Daten: tips voor een succesvolle date

Ga je daten? Met deze tips is een kans op een succesvolle date veel groter. Het belangrijkste is dat je plezier hebt. Ook wanneer je geen potentie ziet in de man of vrouw die bij je is. Je bent nu toch samen weg, dus maak er wat van!

Kleding

Kleed je netjes, maar overdrijf niet. Zorg dat je iets aantrekt waarbij je je gemakkelijk voelt. Het valt meteen op wanneer je iets chique aanhebt, maar waarin je je niet prettig voelt. Zorg wel dat het netjes staat en het je positieve punten van je lichaam goed naar voren brengt. Zorg ook dat er geen vlekken op zitten.

Wees zelf verzorgd

Je zult het zelf ook een afknapper vinden als iemand naar zweet ruikt, ongewassen haar heeft, of waarbij er iets tussen zijn of haar tanden zit. Let er dus op dat je er goed verzorgd uitziet. Knip je nagels vooraf en was je haren. Een beetje parfum of aftershave geeft je al een lekker geurtje.

Pas op met alcohol

Je wilt toch niet dat iemand afknapt op je, omdat je te veel alcohol drinkt? Ook wanneer je goed tegen alcohol kan, is het een beter idee om met mate te drinken.

Gespreksonderwerpen?

Bepaalde zaken kun je beter niet bespreken wanneer je een eerste date hebt. Je kunt het bijvoorbeeld beter niet hebben over je ex. Het is ook beter om niet meteen te zeggen dat je graag wilt trouwen of een kinderwens hebt. Dat kan mensen afschrikken. Let tevens op hoe iemand reageert. Vinden ze iets niet interessant? Houd dan op over dat onderwerp en zoek iets anders.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021