Excite

Daten voor hoogopgeleiden

Heb je een HBO- of een WO- opleiding gevolgd en zoek je dat ook in je partner? Hou je van diepgang in je relatie en gesprekken op niveau? Ben je druk bezig met het opbouwen van een goede carrière en verwacht je begrip van je partner omdat hij of zij met precies hetzelfde bezig is? Wil je een gelijkwaardige relatie? Vind dan je ideale partner met daten voor hoogopgeleiden.

Trend

Er is volgens sociologen en demografen de afgelopen jaren een duidelijke trend waar te nemen. Hoogopgeleiden daten bijna alleen nog met hoogopgeleiden. Dat is een slimme tactiek want dit vergroot de kans op een stabiele relatie. Daarnaast is het bijna zeker dat ook de kinderen die voortkomen uit zo'n relatie het goed zullen doen op school en ook kiezen voor een hoogopgeleide partner. Op die manier vormt er zich langzamerhand een elite binnen de Nederlandse maatschappij waarin opleidingskansen steeds meer voor iedereen gelijk komen te liggen.

Datingsites

Hoe vinden hoogopgeleide mensen, die druk zijn met hun carrières, nou tijd om te daten? Dit hoeft niet meer moeilijk te zijn met de vele datingsites speciaal gericht op hoogopgeleiden die nu als paddenstoelen uit de grond springen. Een bekende site is E-matching, waar bij hoger opgeleiden en academici een duurzame relatie met elkaar opbouwen. De site biedt een gratis proeftijd aan om het uit te proberen. Ook Parship en Match.com selecteren op opleiding.

Succesverhalen

Veel leden van deze datingsites zijn er in geslaagd om online hun geliefde te vinden. Het blijkt dus nog helemaal niet zo'n gek idee te zijn geweest om een datingsite specifiek op hoger opgeleiden te richten. Blijkbaar kijken mensen al lang niet meer naar good looks, maar vinden ze een gelijk intellectueel niveau ook belangrijk.

Dus, ben jij een afgestudeerde academicus of hoogopgeleide en ben jij al jaren single, ga dan eens online op zoek naar die andere hoogopgeleide date.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021