Excite

Succesvol daten voor hoger opgeleiden

Daten is voor hoger opgeleiden niet altijd makkelijk: het is niet eenvoudig om iemand te vinden met dezelfde interesses. Als het niet lukt via de kroeg, via uitjes of misschien zelfs via speeddating, dan kun je ook online een poging wagen. Er zijn veel websites die zich speciaal richten op hoger opgeleiden. Wij geven je een kijkje in de keuken.

Lexa.nl

Een van de meest bekende sites voor daten voor hoger opgeleiden is Lexa.nl. Dit is ook direct een van de grootste datingsites in Nederland. De doelgroep bestaat vooral uit hoger opgeleiden van 25 jaar en ouder. Omdat Lexa.nl overtuigd is van haar eigen kwaliteiten als datingsite, geeft ze een Beste Date Garantie. Mocht het je niet lukken om binnen een half jaar een leuke date te vinden, dan krijg je je geld terug. Natuurlijk kun je jezelf ook eerst als gratis lid inschrijven om te kijken of de site wel bij je past.

Parship.nl

Een goed alternatief is Parship.nl. Parship werkt via het unieke Parship-principe. Bij je inschrijving vul je een persoonlijkheidstest in. De resultaten van die test worden vergeleken met de resultaten van andere kandidaten en op basis daarvan krijg je een aantal matchingsvoorstellen. Uiteraard wordt hierin ook gekeken naar opleidingsniveau en interesses. Ook Parship biedt je eerst de mogelijkheid om je gratis in te schrijven. Als dat je bevalt, kun je betaald lid worden. Je kunt dan gebruik maken van alle faciliteiten van de site, waaronder het versturen van persoonlijke berichtjes naar andere leden.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021