Excite

Feesten en dancings voor alleenstaanden: vind de ware met jouw dans moves!

Ben je op verjaardagen en feesten altijd de enige zonder partner? Vragen je ouders al wanneer ze hun schoondochter of -zoon kunnen ontmoeten? Je bent niet alleen, want alleenstaanden komen er steeds meer in ons land. Huwelijken gaan vaker kapot en de sociale druk om een relatie te hebben verdwijnt. Sommige mensen kiezen bewust voor een single bestaan, omdat ze liever carrière willen maken dan zich bezig houden met bijvoorbeeld gezinsverplichtingen. Toch is alleen ook maar zo alleen.

Single zonder verplichtingen

Voor singles die niets hebben met dating websites komen steeds meer initiatieven om andere alleenstaanden te ontmoeten. Immers, bij dating websites ligt er vaak een druk om een relatie te beginnen, bij activiteiten voor alleenstaanden is er een veel meer ontspannen benadering. Je kunt natuurlijk gewoon single zijn zonder per se een relatie te willen.

Activiteiten voor alleenstaanden

Behalve vakanties voor alleenstaanden die al een aantal jaren worden georganiseerd, komen er ook steeds meer andere activiteiten voor singles. Denk aan speciale feesten en dancings voor alleenstaanden. De Volkskrant organiseert deze al enige jaren onder de naam het Singles Feest. Door middel van hun verkoopbeleid zorgen ze ervoor dat de verhouding man-vrouw ongeveer gelijk is.

Ook andere organisaties organiseren nu gelijke activiteiten, soms verbonden aan bijvoorbeeld datingsites of andere organisaties die zich profileren als matchmakers. Kijk bij je locale discotheek eens voor speciale singles dansavonden! Natuurlijk hoeft er geen relatie van te komen, want uiteindelijk is het aan jou zelf de keuze om iets met een andere vrijgezel aan te knopen. Daar kan een zelfs een singlefeest niet bij helpen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020