Excite

Dames cadeaus: Wat kan altijd?

Cadeaus geven kan moeilijk zijn, maar er is een oplossing! Als het een dierbare van je is, zijn dingen als favoriete parfum en welke boeken ze nog wil lezen, bekend. Is het een onbekend of minder bekende vrouw, dan kan het lastig worden. Maar ook dan is er genoeg te bedenken als dames cadeaus.

Parfum

Parfum is meestal wel een goed cadeau voor vrouwen. Er zijn weinig vrouwen die niet van parfum houden. Wel moet je weten wat de smaak is van de vrouw. Van welke geurtjes houdt ze? Welke draagt ze nu? Als je weet van welke geurtjes ze houdt, kun je bij de parfumerie altijd vragen naar geurtjes die lijken op haar favoriete parfum.

Bij twijfel kun je natuurlijk altijd een bon geven om haar zelf parfum uit te laten kiezen. Dit kan bij de meeste grote parfumerieketens die door heel Nederland zitten.

Boeken

Een boek geven is ook een goede keuze. Natuurlijk moet de vrouw wel van lezen houden. Maar als ze een beetje boekenwurm is, is een boek altijd leuk om te geven. Helemaal als er een persoonlijke boodschap in staat of als hij gesigneerd is door de auteur.

Sieraden

De meeste vrouwen zijn gek op sieraden. Sieraden zijn dan eigenlijk altijd een goede keuze. Ze zijn er bovendien in verschillende prijsklassen en dat kan handig zijn als je bijvoorbeeld maar een klein budget hebt.

Hobby's

Sommige mensen hebben hobby's waar je gemakkelijk iets voor kunt kopen zonder dat het tegenvalt. Wanneer een vrouw bijvoorbeeld de hobby taarten bakken heeft, zijn dingen als spatels, vormpjes of bijvoorbeeld opbergmogelijkheden welkom. Je kunt altijd aan de vrouw vragen wat haar hobby is en of ze nog dingen daarvoor nodig heeft.

Cadeaubonnen

Is de keuze je te moeilijk? Dan kun je altijd gaan voor cadeaubonnen. Cadeaubonnen zijn er in alle soorten en maten. Je kunt bij de meeste ketens bonnen kopen zoals bijvoorbeeld V&D, H&M, de boekenbon, een bon van de parfumeriezaak. Met cadeaubonnen sla je de plank eigenlijk nooit mis. Je hebt nooit het probleem dat het cadeau niet de smaak van de ontvangster is, want ze kan het zelf uitkiezen. Het nadeel van een cadeaubon is dat het een niet erg persoonlijk cadeau is. Sommige mensen vinden dit niets om te geven of om te krijgen, al zal een ontvangster dat niet gauw zeggen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021