Excite

Geef een dagje uit cadeau!

Spullen zijn leuk, maar gaan op een gegeven moment vervelen. Als je echt iets bijzonders voor iemand wilt doen, dan kun je veel beter een dagje uit cadeau geven. Dat levert namelijk een herinnering op die niet snel vergeten zal worden. Voor de ontvanger, maar in veel gevallen ook voor jou!

Cadeautje voor twee

Een dagje uit cadeau geven is tegenwoordig heel makkelijk. Via websites als Giftfor2.nl kun je een bon aanschaffen en die vervolgens inwisselen voor uitjes. Er zijn allerlei uitjes, van kanovaren op de Betuwse stromen tot Pitch & Putt golf spelen door heel Nederland. Deze bon is verkrijgbaar voor prijzen vanaf € 26 en is geldig voor twee personen. De bon is zowel in Nederland als in België in te wisselen. Uiteraard krijg je de bestelde bon in een prachtige geschenkverpakking, die direct klaar is om weer door te geven. Let op: de bon is na uitgifte een jaar geldig. Verzilver hem dus op tijd!

Jouw verrassing

Ook via YourSurprise.nl kun je een dagje uit cadeau doen. De prijzen van deze dagjes uit hangen af van het type. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Adventure Parcours, een cursus Golfsurfen, Bugxter rijden of een safari op de Elektro fiets. Wat je ook kiest, hou in je achterhoofd wat de ontvanger het leukst vindt. En kijk natuurlijk wel meteen even of je het dagje uit ook met z'n tweetjes kunt beleven, dat is voor jou ook wel net zo leuk. De waardebonnen voor deze dagjes uit worden gratis bezorgd en zijn in de meeste gevallen de volgende dag al in huis.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020