Excite

De trend van nu: cougars dating

In Amerika is het al helemaal in: cougars dating! Maar hier moet de trend nog even overwaaien. Niet iedereen weet wat met een cougar bedoeld wordt. Een cougar (poema) is een oudere vrouw die op zoek is naar een jongere man (de toyboy). Er zijn verschillende datingsites die hierbij kunnen helpen!

Voordelen cougars dating

Veel mensen vinden het eigenlijk niet horen: een oudere vrouw met een jongere man. Maar het is voor beide partijen eigenlijk een win-win situatie. De oudere vrouw is onafhankelijk, zelfverzekerd en stijlvol. De jongere man is sportief en fit. Een cougar voelt zich jaren jonger met haar toyboy! De toyboy daarentegen heeft een zelfstandige vrouw met een eigen leven. De leuke dingen staan voorop bij een cougar en haar toyboy.

Dating sites voor cougars

  • Cougarclub.nl: op Cougarclub kun je gratis lid worden. Je kunt gemakkelijk zoeken op leeftijd. Ook kun je contact met de webcam leggen zodat je elkaar gelijk kunt bekijken.
  • Dutchcougar.nl: op Dutchcougar kun je heel gemakkelijk een profiel aanmaken. Bij het invullen van je profiel kun je ook aangeven wat voor soort relatie je zoekt. Een ander voordeel is dat je je foto's en je naam kunt afschermen. Zo bepaal je zelf wie je profiel mag zien en kun je anoniem blijven!
  • Hallocougar.nl: een derde mogelijkheid is Hallocougar.nl. Je kunt op deze datingsite gemakkelijk zoeken naar cougars of toyboys in je eigen regio. Ook kun je aangeven naar wat voor soort relatie je op zoek bent.

Tot slot

Het is verkeerd gedacht dat cougar dating alleen op seksuele avontuurtjes is gericht. Bij sommige koppels werkt een relatie prima, denk bijvoorbeeld aan Patricia Paay en haar 33 jaar jongere vriend!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020