Excite

Concerten 2011 in Nederland

Concerten 2011 Nederland

Ieder jaar vinden er talloze concerten plaats in Nederland. Ook in 2011 zijn er veel leuke optredens waar je heen kunt. Hier vind je een paar voorbeelden van leuke concerten in 2011. Tickets kun je kopen bij de bekende voorverkoopadressen en bij Ticketmaster of Live Nation. 

Red Hot Chili Peppers: 16 oktober

Zondag 16 oktober spelen de Red Hot Chili Peppers in Ahoy Rotterdam. De laatste keer dat de band in Nederland stond, was in 2007. Dit keer komen ze weer, ter promotie van het nieuwe - nog niet verschenen - album. De kaartjes zijn al uitverkocht, maar er zullen nog diverse mogelijkheden zijn een ticket te winnen.

Rowwen Hèze: 30 september

De Limburgse feestband zal 30 september in de 013 in Tilburg optreden. De band zal dit jaar nog meer optredens hebben, dus wellicht is er ook iets te vinden dat meer bij je in de buurt ligt. Feest mee met nummers als Limburg en Bestel Maar.

Iced Earth: 1 november

Metalliefhebbers opgelet! Iced Earth komt naar Nederland. 1 November staan ze in de Melkweg Amsterdam. Dit concert zal zijn met de nieuwe zanger Stu Block die Matt Barlow vervangt. De band heeft een goede combinatie van trash en power metal en is bij veel metalheads erg geliefd.

Nick en Simon: oktober

Nick en Simon zijn de sterren van het Symphonica in Rosso concert. Er zullen meerdere optredens plaatsvinden, namelijk 8, 14, 15 en 16 oktober. Je kunt ook kaartjes sparen bij de C1000. De voorverkoop is reeds gestart en net als andere jaren belooft het weer een geweldig spektakel te worden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020