Excite

Koop voor een concert originele tickets in Nederland

Origineel

Originele tickets voor concerten kun je vaak kopen via de site van de organisator. Maar je kunt tickets soms ook in de winkel bij speciale verkooppunten kopen. Op deze manier weet je zeker dat je geen neptickets koopt, waarmee je geen toegang tot het concert hebt. Ook weet je dan zeker dat je niet teveel betaalt. Want teveel betalen voor een concertkaartje is natuurlijk heel vervelend. Let dus altijd op, wanneer je voor een concert tickets wilt kopen in Nederland.

Veilig

De veiligste manier om een kaartje te kopen is via de organisator van het concert zelf. Vaak kun je op de website van een concert of festival wel een link vinden naar een website waar je veilig een kaartje kunt kopen. Zo is livenation.nl het verkoopkanaal voor tickets van Mojo Concerts en bij ticketpoint.nl kun je kaartjes kopen voor concerten van onder meer de Toppers en Frans Bauer. Zoek je tickets voor theatervoorstellingen? Die kun je altijd bij het desbetreffende theater kopen, via de kassa of via internet. Voor voetbalwedstrijden koop je originele kaartjes bij Ticketbox. Dat kan bij winkels van onder andere Primera.

Niet kopen

Waar moet je absoluut geen kaartjes kopen voor een concert? Dat kan soms lastig in te schatten zijn, gezien dat er toch een groot aantal verschillende verkooppunten zijn. Maar wanneer je op de site weetwaarjekoopt.nl kijkt, kun je daar een zwarte lijst vinden van kanalen waar je geen kaartjes moet kopen. Dat kan verschillende redenen hebben: zij kunnen valse kaartjes aanbieden, maar het kan ook zijn dat zij grote aantallen tickets opkopen, om deze uiteindelijk voor teveel geld aan jou door te verkopen. Als je twijfelt over de aanbieder van de kaartjes, kijk dan altijd even op weetwaarjekoopt.nl. Dan weet je zeker dat je veilig originele tickets voor een concert kunt kopen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020