Excite

Concert tickets: ga voor koopjes!

Concertkaartjes worden elk jaar duurder. Tenminste, de meeste kaartjes. Omdat de hoge prijs er niet automatisch voor zorgt dat je toch maar een andere mogelijkheid tot ontspanning zoekt, is het een goed idee om eens te kijken naar voordelige manieren om naar concerten te gaan. Concert tickets zijn namelijk ook regelmatig goedkoper te krijgen.

Bij concert tickets geldt één gouden regel: als het te mooi lijkt om waar te zijn, is het meestal ook te mooi om waar te zijn. Helaas worden er nog steeds veel neptickets aangeboden, waarbij de koper er pas bij het concert achter komt dat ze nep zijn. Dan weer naar huis gaan is wel een hele zure gewaarwording. Meestal zijn die tickets echter wel te onderscheiden vanwege hun absurd lage prijs, of een beschikbaarheid terwijl het bewuste concert al lang is uitverkocht.

Ga je kaartjes via Marktplaats kopen? Kijk dan of je bijvoorbeeld bij de officiële verkoopkanalen kunt verifiëren of de aangeboden kaartjes ook echt zijn. Lukt dit niet, kijk dan of er niet een ander concert is dat je ook graag wilt zien. Je kunt uiteraard een keer het risico nemen, maar als je dan je geld kwijt bent, dan heb je helemaal niets. Wil je een concert echt niet missen? Zorg er dan voor dat je op tijd bij de officiële verkoop bent. Je betaalt dan wel de hoofdprijs, maar je bent zeker van een plaatsje. Bovendien ben je die prijs allang weer vergeten, tegen de tijd dat het concert plaatsvindt!

Afbeelding: Flickr account liberalmind1012

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020