Excite

Christelijke datingsite: gratis en gemakkelijk

Je bent op zoek naar een partner, maar wil wel met iemand daten die hetzelfde geloof aanhangt als dat wat jij doet. Het christendom. Je kent genoeg datingsites, voornamelijk omdat zij adverteren op tv, maar je hebt geen idee waar je terecht kunt om in contact te komen met andere christenen. Dit artikel zal je helpen bij het vinden van een christelijke datingsite die gratis is.

Christelijk Contact

Christelijk is, volgens eigen zeggen, de oudste datingsite voor christelijken. De site bestaat inmiddels al elf jaar en zou hét medium moeten zijn voor het vinden van een christelijke partner. De site is volledig gratis en de reacties zijn positief. Op de homepage staat zelfs een verhaal van iemand die binnen 2 weken beet had. Zou het bij jou ook zo snel gaan? Kijk snel op www.christelijkcontact.nl.

Funky Fish

De naam van de site zegt niets over wat er te doen is. Funky Fish is een platform voor christelijken. Je vindt hier niet alleen de datingsite, vanwaar je contact kunt leggen met andere leuke christenen, maar ook nieuws, tips, succesverhalen, filmpjes en games en informatie over christelijke reizen. Een plek waar je dus meer kunt beleven dan alleen dating, een site waar je genoeg stof vindt om over te praten met je toekomstige lover. Nieuwsgierig? Kijk dan snel op www.funkyfish.nl.

Waylf

Ook Waylf is een christelijke datingsite, voornamelijk gericht op het wat oudere publiek. Waylf heeft een rustige homepage waarop je, wanneer je geen lid bent, weinig kunt zien. De voordelen van Waylf zijn: een duidelijke lay-out, serieuze relatiezoekenden, een veilige omgeving en 100% gratis. Daarnaast is je Waylf login geldig op alle andere websites van het Kruislinks netwerk. Heb je hier al een login van? Kijk dan snel op www.waylf.nl.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020