Excite

Wat zijn de beste christelijke dating sites?

De meeste christelijke mensen willen graag een partner met hetzelfde geloof. Ze vinden het belangrijk om het geloof met hun partner te delen. Ook komen de toekomstideeën vaak overeen. Een relatie met iemand die niet christelijk is, zorgt vaak voor problemen en meningsverschillen.

Christelijke dating sites

De meeste Christenen zoeken een partner in hun omgeving. Dat kan bijvoorbeeld via de school of de kerk zijn. Maar niet iedereen vindt de juiste partner. Een datingsite kan hierbij helpen. Door je in te schrijven op een datingsite voor Christenen weet je zeker dat je alleen gelovigen tegenkomt. Een ander voordeel is dat je altijd iets gemeen hebt!

Crosspoint.net

Crosspoint.net is de eerste en tevens grootste christelijke datingsite van Nederland. Wanneer je bent ingeschreven, kun je gemakkelijk zoeken naar andere singles. Ook kun je de computer een match laten maken. Crosspoint.net is een zeer actieve datingsite. Zo is er een forum, mogelijkheid om te chatten en worden er regelmatig dagjes uit georganiseerd. Je kunt je ook inschrijven op Crosspoint als je op zoek bent naar christelijke vrienden. De eerste tien dagen is Crosspoint.net gratis, daarna zul je betaald lid moeten worden. Hiervoor ben je minimaal 7,50 per maand kwijt.

Christelijkcontact.nl

Christelijkcontact.nl is een christelijke datingsite die helemaal gratis is. Wel wordt de mogelijkheid geboden om vrijwillig geld over te maken naar een goed doel. De datingsite is minder uitgebreid dan bijvoorbeeld Crosspoint.net, maar ideaal voor mensen die niet willen betalen voor een datingsite.

Tot slot

Het christelijk geloof is erg uitgebreid. Er zijn allerlei vormen en richtingen. Hierin zitten grote verschillen. Wees er dus altijd duidelijk in welk geloof je precies hebt en waar je naar op zoek bent!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020