Excite

Vind een christelijke partner via online dating

'Twee geloven op één kussen, daar slaapt de duivel tussen'. Hoewel je daar misschien niet van overtuigd bent, is het wel heel prettig als je met je partner je geloof kunt delen. Maar hoe kom je er - op tijd - achter of iemand jouw geloof deelt? Als je elkaar in de kerk ontmoet, kun je daar misschien veilig vanuit gaan, maar in alle andere gevallen kan het lastig worden. Er is natuurlijk een manier om dit probleem helemaal te omzeilen: probeer een christelijke partner te vinden via online dating op speciale websites.

Laagdrempelig contact

Een site die zich specifiek richt op christelijke mensen en dating is een redelijk laagdrempelige plaats om weer op zoek te gaan naar liefde. Neem bijvoorbeeld crosspoint.net. Dit was de eerste christelijke datingsite en is nog steeds een van de grootste en meest succesvolle datingsites voor christenen. Je kunt je hier inschrijven als je moeite hebt bij het vinden van een partner of als je bijvoorbeeld na een relatie moeite hebt met de draad oppakken en een nieuwe relatie aangaan. Het leuke is dat je je hier ook gewoon kunt aanmelden om nieuwe mensen te leren kennen. Je kunt eerst een gratis proefabonnement nemen. Wil je lid blijven, dan betaal je daar wat voor. De kosten beginnen bij 7,50 euro per maand.

Evangelisch en reformatorisch

Natuurlijk zijn er ook nog verschillen tussen christenen; niet iedereen voelt zich thuis bij dezelfde stroming. Wil je specifiek een partner die evangelisch of reformatorisch is? Dan surf je naar christianmatch.nl. Hier kun je twee weken gratis lid worden en word je geholpen in de zoektocht naar je ideale match. Betaald lid worden kan al vanaf 5 euro per maand.

 

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020