Excite

Bijna carnaval? Leuke kledij voor kinderen is noodzakelijk!

Met carnaval kun je het zo gek niet bedenken of je kunt het aan. Alles mag en alles kan bij de volwassenen. Maar wat kunnen de kinderen aantrekken? Leuke carnaval kledij voor kinderen is gelukkig makkelijk te vinden.

Kostuums

Kinderen kun je een heleboel leuke kleding aantrekken. Je kunt kijken naar hun lievelingsheld of hun favoriete dier. Hier een paar suggesties voor de kostuums.

Dierenkostuums

Is het kind gek van katten? Dan trek je met carnaval het kind een kattenpak aan. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een wild dier zoals een zebra of een tijger. Bovendien kun je het gezicht dan ook schminken wat uiteraard helemaal leuk is.

Superheld of cartoonheld

Spiderman, Superman, Wonderwoman. Zomaar drie getekende superhelden die kinderen doorgaans geweldig vinden. Vooral jongens vinden het fantastisch om een dagje een superheld te wanen. Je kunt je kind prima verkleden als zijn of haar favoriete superheld.

Prinsessen en ridders

Veel meisjes dromen ervan ooit een echte prinses te worden, maar de meeste meisjes zullen dat niet worden (de Maximá's en Kate Middleton's van deze wereld uitgezonderd). Met carnaval kun je ze prima verkleden als prinses. Wat meisjes hebben met prinsessen, hebben jongens met ridders. Ook een verkleedoptie dus. Want met carnaval herleven ze weer.

Beroepen

Kinderen hebben vaak van kleins af aan een beroep dat ze heel graag willen beoefenen zodra ze 'groot zijn.' Denk aan piloot, brandweerman, politieagent, verpleegster. Voor dergelijke beroepen kun je prima kostuums vinden voor een feest als carnaval.

Kinderkostuums vinden

Het vinden van kinderkostuums is redelijk eenvoudig. Je kunt hierbij denken aan een feestwinkel. Deze winkels zitten in de meeste grote steden. Ook hebben warenhuizen rond de tijd van carnaval vaak een selectie aan kinderkostuums.

Online zijn er een heleboel kostuums te vinden in meerdere webshops. Vooral dieren, prinsessen en ridders zijn hier te vinden, maar ook andere verkleedkleren.

Zelf maken is ook een optie. Hiervoor zijn op internet heel veel patronen voor te vinden. Ook kun je daarbij denken aan tijdschriften zoals Knip! Ook kun je natuurlijk met dingen als maillots, t-shirts en jurken al een redelijk eind komen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021