Excite

De leukste cadeautjes voor vrouwen!

Ieder keer leuke cadeautjes verzinnen voor vrouwen kan nogal lastig zijn. Om je een handje in de goede richting te helpen, volgen hieronder een aantal suggesties.

Chinese bloementhee

Bloementhee, ook wel kunstthee genoemd, is een bloembolletje van theeblaadjes die je in kokend water legt, waar vervolgens een bloem uit bloeit. Een aparte manier van thee drinken en leuk om als cadeau te geven!

Lingerie

Verras je geliefde, zus of vriendin met een prachtig lingeriesetje! Kijk eens bij de Hunkemöller, Livera, de lingerieafdeling van de H&M, Bijenkorf of de V&D voor leuke setjes. Check van tevoren wel even de maten van de dame in kwestie!

Make-up

Met make-up kun je bijna nooit iets fout doen bij een vrouw. Denk aan een kleurrijke nagellak, een mooie lippenstift of een subtiele blush!

Massagevoetbad

Wat is er nu fijner dan verzorgde, zachte voeten? Verras haar met een massagevoetbad! Je kunt er eventueel nog badzout of badolie bijgeven. Gegarandeerde ontspanning voor de voeten!

Pantoffels

Niets is zo vervelend als koude voeten tijdens winterse dagen. Ga daarom voor snoezige pantoffels! Voor een origineel cadeau kan je beter de magnetronpantoffels kiezen. Deze kunnen in de magnetron worden verwarmd waardoor ze urenlang warm blijven. Het ideale cadeau voor de dames met koude voetjes!

Parfum

Heb je echt geen idee wat je moet geven? Dan is een luxe parfum een goede oplossing. Kies een geur die bij de vrouw in kwestie past, zoals kruidige of juist fruitige geuren. Als je iemands smaak echt niet kent, kun je beter een parfumbon cadeau geven.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021