Excite

Originele cadeautjes voor mannen

Vraag een vrouw om een cadeau idee voor haar verjaardag en je krijgt bijna direct een kant en klaar lijstje waar je mee aan de slag kunt. Stel een man dezelfde vraag en je krijgt weinig meer dan een 'weet ik niet', gecombineerd met een blik op oneindig. Niets geven is meestal geen optie; dat wordt dan ook weer niet gewaardeerd. Om je een beetje te helpen hebben wij daarom vast wat leuke cadeautjes voor mannen op een rijtje gezet.

Stoere belevenis

Voor je bij een cadeautje direct aan iets tastbaars denkt: ook een belevenis kan heel leuk zijn. Wist je bijvoorbeeld dat je via ExperienceGifts.nl een waardebon kunt geven voor bijvoorbeeld een rit in een Ferrari of een Hummer? Andere opties zijn onder meer stuntvliegen, helikoptervliegen of - voor de iets minder avontuurlijke mannen - wijnproeven. Je kunt je bestelling online plaatsen en krijgt een leuke cadeaubon die je aan de ontvanger kunt geven. Let er wel op dat de bonnen in principe binnen negen maanden verzilverd moeten worden. Gebeurt dat niet, dan ben je je geld - én het cadeau - kwijt. Je kunt dus het beste even een reminder in je agenda zetten, zodat je tegen die tijd kunt informeren of de ontvanger al een afspraak heeft gemaakt.

Gadgets

Ook bijzondere gadgets worden door mannen vaak op prijs gesteld. Ga alleen voor gadgets die speciaal voor mannen zijn, zodat ze echt het idee hebben dat er een speciaal cadeau uitgezocht is. Het sufste dat je als man kunt krijgen is wel iets praktisch dat vervolgens op de grote stapel binnen het gezin verdwijnt!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020