Excite

De leukste cadeautjes voor iemand die 18 jaar wordt

Er zijn mijlpalen in je leven: 18 jaar worden is er één van. 18 jaar wordt je tenslotte maar een keer in je leven en is dus met recht een mijlpaal te noemen. Bij verjaardagen horen cadeaus, maar bij een achttiende verjaardag horen helemaal cadeaus. Vooral cadeaus die niet snel vergeten zullen worden.

Dus geen cadeaus zoals een verkeersbord met daarop het cijfer 18. In dit artikel de leukste cadeautjes voor iemand die 18 jaar wordt!

Rijbewijs voor de auto

Veel jongeren roepen: "Zodra ik 18 ben, ga ik meteen lessen voor een rijbewijs!". Sommige sparen er dan ook jaren voor, want een rijbewijs halen is ontzettend duur. Het hebben van een rijbewijs is dan ook ontzettend handig.

Dan kan het van pas komen als je voor je achttiende verjaardag een rijbewijs krijgt. Een heel rijbewijs is geweldig, maar ook erg duur. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen om een paar lessen te geven of het theorie-examen te betalen.

Bij sommige rijscholen is het mogelijk om een rijles te boeken, zodat de jarige kan proeven aan het rijden en misschien meer wil. Het is het leukste om een gratis les te plannen op de verjaardag zelf en het niet tegen de jarige te vertellen. Dan wordt hij of zij verrast op de dag zelf.

Bungeejump Scheveningen

Wil jij dat de jarige zijn of haar achttienjarige verjaardag nooit vergeet? Geef een bungeejump! Je springt bij deze bungeejump van de pier van Scheveningen en je springt dus boven de zee. Dit is niet handig om te geven aan angsthazen of mensen met hoogtevrees. Wel aan een achttienjarige die er genoeg lef voor heeft.

Een fotoshoot

Een fotoshoot is leuk voor de achttienjarige die dol is op foto's laten maken van zichzelf. Meestal zijn dit de dames die het heerlijk vinden om te tutten en zichzelf leuk te maken en dan het eindresultaat op de foto te laten zetten. Een fotoshoot vergeet je niet snel, want de foto's zullen altijd het bewijs zijn van deze verjaardag.

Een ballonvlucht

Iedereen heeft weleens een luchtballon in de lucht gezien. Misschien heb je weleens gedroomd dat jij op een dag erin zit en over de huizen, weilanden en koeien vliegt. Ken je iemand die dat geweldig zou vinden? Een ballonvaart is een super leuk cadeau om te geven!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020