Excite

Op zoek naar een cadeautje voor je vriend?

Cadeaus voor mannen bedenken is nou eenmaal niet makkelijk. Op de vraag wat ze willen hebben antwoorden ze of met 'hmm geen idee', 'een Ferrari' of 'ik heb jou toch?'. Kortom, bedenk zelf maar wat! Hoewel het natuurlijk het leukst is als je zelf een persoonlijk cadeau weet te verzinnen, is het ook handig als je ergens een beetje inspiratie op kunt doen. Daarom volgen hier een aantal tips.

Actieve cadeaus

Heb je een beetje een sportieve en actieve vriend? Geef hem een activiteit cadeau! Vroeg hij bijvoorbeeld om die Ferrari, dan is het leuk om hem zelf een racewagen te laten besturen op het circuit van Zandvoort. Een andere actieve tip is 'blokarting'. Deze sport is overgewaaid uit Nieuw Zeeland. Blokarting is de nieuwe manier van strandzeilen waarbij je in een karretje over het strand kunt racen. Houdt je vriend niet zo van wind en buitenlucht? Misschien is een dagje indoor skydiven dan een idee!

Cadeaus waar je zelf ook wat aan hebt

Allemaal leuk een aardig, die sportieve activiteiten, maar misschien zit je meer te denken aan een cadeau waar je zelf ook profijt van hebt. Met z'n tweeën een avondrondvaart door Amsterdam maken met diner is natuurlijk erg romantisch. Of wat dacht je van een privévoorstelling in een bioscoopzaal voor jullie alleen?

Concrete, tastbare cadeaus

Vind je het toch leuker om iets tastbaars te geven, waarbij hij altijd aan jou kan denken dan is een mooi, stoer horloge ook altijd goed. Een abonnement op zijn favoriete tijdschrift is natuurlijk ook erg leuk.

Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden om je vriend op een bijzondere en persoonlijke manier te verrassen. Voor meer ideeën voor een cadeautje voor je vriend kun je kijken op kadopagina.nl.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021