Excite

Een leuk en persoonlijk cadeautje voor je vriendje

Ben je op zoek naar een leuk en persoonlijk cadeautje voor je vriendje? Misschien kunnen we je helpen. Hieronder vind je aantal ideeën. Uiteraard is niet elke jongen hetzelfde. Bedenk dus zelf goed of het cadeautje wel bij hem past. Veel succes!

Mp3-speler met favoriete liedjes

Meestal zijn er in een relatie liedjes die jullie allebei vinden of die doen denken aan een speciale gebeurtenis, bijvoorbeeld de dag waarop jullie elkaar hebben ontmoet. Het is leuk om dan een mp3-speler te geven met daarop al die liedjes. Een mp3-speler hoeft niet duur te zijn. Vaak heb je ze al voor enkele tientjes. Je kunt natuurlijk ook voor een iPod kiezen. Deze zijn duurder, maar voor je trendy man wil je natuurlijk niet het minste van het minste kopen.

Horloge

Is je vent altijd te laat op jullie afspraakjes? Misschien is een horloge dan een goed idee om te geven. Dan heb je er zelf ook nog wat aan! Een horloge hoeft ook helemaal niet heel duur te zijn. Zo heeft het merk OOZOO leuke horloges van rond de 30 euro. Natuurlijk kun je ook een duurder horloge kiezen; dat is afhankelijk van je budget en bepaal je helemaal zelf.

Zippo

Is je vriendje een roker? Denk dan eens aan een aansteker zoals een Zippo. Deze zijn er vaak met allerlei prints en in allerlei prijsklassen.Ook kun je ze vaak laten graveren. Dat maakt het net dat beetje meer bijzonder en persoonlijk.

Laatste tip: houd je oren open

Het is altijd handig om tijdens het winkelen met hem je oren en ogen open te houden. Wie weet laat hij doorschemeren wat hij graag zou willen hebben en kun je hem daarmee superblij maken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021