Excite

Een leuk cadeautje voor mama

Een leuk cadeautje voor mama. Ze verdient een leuk cadeau waaraan te zien dat aandacht aan haar smaak besteed is. Dit kan zijn door haar lievelingsbloemen te geven of door die citruspers te geven die ze al heel lang wil hebben.

Er zijn vele soorten moeders en dus ook vele soorten cadeaus. Met Moederdag in aantocht is de keuze aan cadeaus echter wel groter en ook de aanbiedingen zijn goed.

Bloemen

"Zeg het met bloemen!" wordt weleens geroepen, maar het is waar. Je kunt met bloemen zeggen hoeveel je van je moeder houdt.

Bloemen zijn simpel, maar kunnen heel veel zeggen. Geef je moeder haar lievelingsbloemen en doe er een handgeschreven kaartje bij. Dan weet ze dat je er moeite voor hebt gedaan.

Bloemen kunnen tegenwoordig ook vaak online besteld worden, dus je hoeft de winkel niet eens meer uit.

Parfum

Parfum is leuk om te geven en om te krijgen. Dit is wel lastig, want het is erg persoonlijk. Ongetwijfeld weet je wat je moeder haar lievelingsparfum is.

Deze naam kun je meenemen naar een parfumerie. Daar kunnen ze je helpen met een soortgelijke geur uit te zoeken die zeker in de smaak zal vallen. Een parfumbon geven kan natuurlijk ook, maar dat is een stuk minder persoonlijk.

Maak zelf iets

De meeste moeders vinden het leuk om iets te krijgen waar hun spruit met bloed, zweet en tranen aan heeft gewerkt. Al is het nog zo lelijk: Moeders vinden het mooi. Niet alle moeders natuurlijk.

Je kunt bijvoorbeeld een doosje maken waar moeder de mooiste herinneringen in kan bewaren. Beplak bijvoorbeeld een sigarendoosje met mooie schelpen. Of maak iets wat ze al heel lang wil hebben. Bijvoorbeeld een oorbellenrek van hout.

Ook kun je dingen als verwenmandjes maken met daarin haar favoriete geurtje, een mooi boek en haar lievelingskoffie.

Ook is een fotoboek met foto's van de kinderen leuk om te geven. Helemaal wanneer het persoonlijk is gemaakt met bijvoorbeeld het gebruik van scrapbooken.

Keukenapparatuur

Wil je moeder een nieuw tosti-ijzer? Of misschien wil ze nu een nieuwe magnetron? Dan is dit de kans om dat te doen. Het kan voor een verjaardag zijn, maar ook voor Moederdag dat eraan zit te komen. Met Moederdag zijn er vaak mooie aanbiedingen te vinden in de winkels.

Gereedschap

Het klinkt misschien wat raar om gereedschap te geven aan je moeder. Dat geef je toch aan een man? Zo raar is het echter helemaal niet meer. Veel vrouwen kunnen ook prima zelf dingen als een schilderij ophangen.

Daar hebben ze natuurlijk wel goed gereedschap voor nodig en niet iedere moeder heeft dat. Dan is het nuttig om te geven. Geef bijvoorbeeld een set gereedschap in het roze.

Niet iedere moeder kan dat schilderijtje ophangen natuurlijk. Er zijn moeders die ook absoluut geen gereedschap willen hebben.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020