Excite

Cadeautips voor een goede vriendin

Cadeautips voor een vriendin

Hoewel je een goede vriendin vaak erg goed kent, is het alsnog erg moeilijk om een leuk cadeau te vinden. Je wilt iets leuks en origineels geven. Een cd van haar favoriete artiest of een boekenbon is wel leuk, maar niet bepaald origineel. Het kan altijd beter!

Ga een dagje uit

Het is natuurlijk erg leuk om met z'n tweetjes iets leuks te doen. Vaak is een cadeau waarbij je een vriendin ergens mee naar toe neemt erg leuk. Ga bijvoorbeeld naar het theater, een dierentuin of de sauna. Maak er iets gezelligs van en geniet er samen van. Eventueel kunnen jullie na afloop ook nog ergens wat eten.

Een foto cadeau geven

Je kunt tegenwoordig overal een foto op laten afdrukken. Denk aan mokken, tassen, sleutelhangers, etc. Ook kun je een foto op canvas laten afdrukken. Het kan tevens een goed idee zijn om een album te maken. Dit kan bij veel winkels helemaal digitaal en wordt dan gedrukt zoals jij het graag wilt. Je kunt dan foto's in het album doen die herinneren aan jullie vriendschap.

Luister naar je vriendin

Een origineel cadeau geven is leuk, maar luister ook altijd goed naar je vriendin. Zegt ze dat ze echt graag iets wil hebben? Dan weet je zeker dat je haar daar een plezier mee doet. Het is dan misschien minder origineel, maar daardoor niet minder leuk. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om het gebaar en ze zal het al lang leuk vinden dat je aan haar hebt gedacht!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021