Excite

Cadeautips: het perfecte cadeau voor je vriendje kiezen

Een cadeau kiezen voor die speciale man in je leven is geen gemakkelijke opgave. Niet alleen wil je iets dat voor jou leuk is om te geven, maar je wilt hem er ook echt blij mee maken. Gebruik de kleine hints die hij al dan niet bewust achterlaat als cadeautips om iets voor je vriendje te kiezen dat echt bij hem past.

Vragen

Geen idee waar je hem blij mee maakt? Vraag hem gewoon wat zijn hartje begeert. Op die manier weet je wat hij echt wil hebben, zelfs als hij er niet eerder over heeft gehint. En dames – als hij zegt dat hij niets hoeft betekent dat natuurlijk niet dat daar naar geluisterd hoeft te worden!

Creatief linken

Waarschijnlijk weet je veel over je vriendje: je weet zijn hobby’s, zijn favoriete band, het sportteam dat hij elk weekend trouw aanmoedigt, zijn favoriete gerechten en om welke series en films hij lacht. Wees creatief en link een cadeau aan iets waarvan je al weet dat hij het waardeert, dus denk aan concertkaarten, een voetbalsjaal of een (door jou klaargemaakt!) dinertje uit zijn favoriete keuken.

Vriendendiensten

Als je dan nog steeds geen idee hebt, observeer dan zijn vrienden. Het gezegde dat soort soort zoekt is maar al te waar, dus als al zijn vrienden voetballen is de kans groot dat jij jouw perfecte cadeau bij de Footlocker vindt.

Zelfmaakcadeaus

Cadeaubonnen hebben nogal een onpersoonlijk jasje, maar ze vallen bijna altijd in de smaak. En het hoeft echt geen standaard bioscoopbon te zijn, een bon voor een weekendje (samen!) naar een leuke stad of parachutespringen kan natuurlijk ook. Als je er zelf een mooie cadeauverpakking omheen knutselt, is het helemaal af. Op een wat kleiner budget? Knutsel dan in plaats van iets te kopen. Zelfgebakken koekjes laten als geen ander zien dat je om hem geeft en een speurtocht eindigend in een picknick op het strand laat zien dat je er veel tijd en moeite in hebt gestoken. Want het mag dan een cliché zijn, maar zelfs bij cadeaus voor vriendjes geldt dat het uiteindelijk de gedachte is die telt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021