Excite

Cadeautips: 25 jaar getrouwd

Cadeautips voor een stel dat 25 jaar getrouwd is zijn er genoeg. Denk maar aan weekendjes weg, een wellnessbehandeling voor twee of een grote bos met 25 rozen. Wil je echter een heel origineel cadeau geven, lees dan verder.

25 jaar getrouwd: een zilver huwelijk

Als een stel 25 jaar getrouwd is, staat dit voor hun zilveren huwelijk. Het is dus leuk om iets met zilver te doen. Denk hierbij aan een mooi zilveren fotolijstje met hun trouwfoto erin of schenk het stel een zilveren sieraad, zoals twee mooie armbanden. Zilver wordt in veel producten en accessoires gebruikt, dus je kunt ook in zilver iets vinden wat precies bij het stel past. Zo heb je een geschikt cadeau én je bent er origineel mee.

Andere cadeautips voor een 25-jarig huwelijk

Je kunt voor een cadeau voor een stel dat 25 jaar getrouwd is ook koppelen aan het aantal jaren dat het stel samen is. Zet 25 van hun mooiste foto's op een rij en maak hier klein foto-album van. Je kunt ook een kort verhalenboekje maken met hun 25 topmomenten. Ken je ze al lang, dan is het leuk om te vertellen over de 25 jaar dat je ze samen gelukkig hebt zien zijn met elkaar.

Cadeautips voor als je het stel minder goed kent

Zijn het kennissen die 25 jaar getrouwd zijn, of gaat het om verre familie die je niet vaak spreekt, dan is het alsnog leuk om een kleine attentie te sturen. In dit geval is een bos bloemen met een persoonlijk briefje wel erg leuk. Origineel is het goede doelencadeau. Op Worldvision.nl kun je namens het stel een cadeau geven aan een gezin in een ontwikkelingsland. Schenk een toilet, een kookcursus, water of een klamboe. 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018