Excite

Cadeautips voor een baby tussen de 6 en 12 maanden

Wat voor cadeau kun je nu geven aan ouders van een pasgeboren baby? De meeste mensen kiezen voor cadeautjes die de ouders meteen kunnen gebruiken. Maar het is net zo leuk om een presentje te geven voor wanneer de baby wat ouders is. In dit artikel een paar cadeautips voor een baby tussen de 6 en 12 maanden.

Stapelringen

Wat oudere baby's kunnen zich uren vermaken met ringen die vaak om een houten staaf gestapeld moet worden. In de ringen zit in het midden een gat waar de staaf doorheen moet. Dit soort speeltjes zijn ook relatief eenvoudig zelf te maken met behulp van hout en het haken van de ringen. Ook kun je bijvoorbeeld speciale bekers om te stapelen aan de baby geven. Dit vinden ze vaak ook geweldig.

Dingen met geluid en licht

Wat oudere baby's vinden speeltjes met geluid geweldig. Denk hierbij aan plastic dieren in alle vormen en kleuren. Het geluid kan bijvoorbeeld een belletje zijn of een liedje. Ook speelgoed met lichtje is een hit bij baby's en peuters. Ze vinden het geweldig om ermee te rollen of mee te gooien. Een rammelaar, xylofoon en trommel zijn een paar voorbeelden van dergelijk speelgoed. Ook kun je denken aan een knuffel die 'praat' of geluid maakt.

Zachte blokken van stof

Met zachte blokken van stof kan worden gegooid, gebouwd en geleerd worden. Het is helemaal leuk als er letters op staan of als er een belletje in zit. Met zachte blokken kan de baby zich nooit bezeren.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020