Excite

Leuke en persoonlijke cadeaus voor vaders

Cadeaus voor vaders kopen, vinden veel mensen lastig, maar het hoeft niet moeilijk te zijn. Je vader ken je doorgaans goed genoeg om te weten wat hij wel zal waarderen en wat niet.

In dit artikel een paar suggesties die prima gebruikt kunnen worden voor een verjaardag, maar bijvoorbeeld ook voor Vaderdag dat eraan zit te komen. Zeker op Vaderdag is een goed uitgezocht cadeautje erg leuk om te geven. Natuurlijk kun je ook zelf wat maken.

Een geurtje

Een parfum geven aan je vader is altijd leuk om te geven. De meeste mannen houden wel van parfum, maar kopen het vaak niet zelf. Dan is het leuk om het cadeau te krijgen en het is ook leuk om te geven. Je kunt zelf iets uitkiezen, maar je vader bijvoorbeeld ook meenemen naar de parfumerie.

Gereedschap

Je kunt ook gereedschap geven aan je vader. Denk hierbij aan een boor, een automatische schroevendraaier, maar een koffer met gereedschap is ook een optie wanneer je vader nog geen gereedschap heeft, of dringend aan een nieuwe set toe is.

Een spelcomputer

Wanneer je wat meer te besteden hebt, kun je een spelcomputer kopen. Je kunt een spelcomputer zoals de Wii van Nintendo kopen. Hier kun je met meerdere mensen mee spelen tegelijkertijd en zo doe je ook meteen wat met je vader. Er zijn voor de Wii bovendien een heleboel games en accessoires te koop. Zit je gelijk goed voor een verjaardagscadeau of voor Vaderdag volgend jaar.

Wijn

Voor de vader die van wijn houdt, is het leuk om een fles, of meerdere flessen, wijn te kopen. Denk dan eens aan een wijn die hij zelf nooit zou kopen. In een slijterij kunnen ze je prima adviseren over wat een goede wijn is.

Cadeaubon

Een cadeaubon is misschien niet altijd even persoonlijk, maar het kan soms wel erg handig zijn. Denk bij een cadeaubon aan bijvoorbeeld een theaterbon of een boekenbon. Met de theaterbon doe je bovendien ook een moeder vaak plezier, want die wordt meestal meegenomen. Alleen naar het theater gaan is immers minder leuk dan samen.

Geef een avond uit

Geef eens een avond uit. Bijvoorbeeld naar het theater en daarna uit eten. Of andersom. Voor ouders die het leuk vinden om uit te gaan, maar het nooit doen, kan dit een stok achter de deur zijn om wel eens te gaan. Zeker wanneer geld het probleem is.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020