Excite

Een origineel cadeau voor vriendinnen

Iedere keer wanneer een van je vriendinnen jarig is, sta je voor de lastige opgave om een leuk en origineel cadeau te vinden. Hoewel ze vaak wel een wensenlijstje voor je paraat heeft, wil je toch ook zelf je inbreng doen, zodat ze weet dat het echt van jou afkomstig is. Daarnaast is het ook niet leuk om met iets aan te komen wat je snel op de ochtend van de verjaardag hebt gekocht. Wat is dan een origineel cadeau voor vriendinnen?

Een high tea

Iets waar alle vriendinnen blij mee zijn is een high tea. Vooral als ze een zoetekauw is en van thee houdt. Je kunt een high tea reserveren in hotels en restaurants, maar ook op het strand in diverse strandtenten. Dingen die bij de thee worden geserveerd zijn komkommersandwiches, delicatessen zoals scones, cake, muffins en cupcakes. High tea is een traditie overgewaaid uit Engeland. Het is bedoeld als een middagthee en wordt meestal rond een uur of vier geserveerd. Wanneer je het te duur vindt, kun je ook zelf een high tea organiseren met lekkere hapjes die je zelf hebt gebakken.

Sieraden maken

Bij verschillende sieradenwinkels worden workshops sieraden maken gegeven. Denk hierbij aan de bekende ketens zoals Beadies, waarbij je leert kralen rijgen. Naast het maken van mooie kettingen leer je ook hoe je oorbellen maakt. Deze zijn wat ingewikkelder dan het rijgen van kettingen, maar daarom gelijk een stuk interessanter. Je betaalt een eigen bijdrage voor de gebruikte kralen en cursusgeld. Na afloop ga je naar huis met je eigen gecreëerde sieraden.

Persoonlijk fotoboek

Het is ook leuk om foto's te verzamelen van jullie vriendinnenclubje. Zo kun je zien hoe jullie langzaam veranderden van lastige pubers tot zelfbewuste vrouwen. Niets is leuker dan om tijdens de high tea herinneringen op te halen aan die wilde feestvakantie in Salou of aan die ene jongen uit de bovenbouw waar iedereen verliefd op was. Een dergelijk fotoboek is zelf te maken via online websites waar je zelfs een persoonlijk design kan kiezen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021