Excite

Cadeau vriendin: waar maak je haar blij mee?

Je vriendin is jarig en je wilt haar dit jaar nu eens een cadeau geven waar ze echt blij mee is. Hoewel je op zich denkt dat je haar goed kent, is het al een aantal keer voorgekomen dat je met je cadeau toch best de plank wel een beetje mis hebt geslagen. Dat is niet erg, maar het moet natuurlijk geen gewoonte worden. Daarom wat tips om wél een geslaagd cadeau voor je vriendin te regelen.

De eerste stap die je moet zetten is eigenlijk iets dat je NIET moet doen. Brainstormen. In elk ander geval is dit prima, maar het feit dat je er al een paar keer naast hebt gezeten, moet genoeg zeggen: jij bent gewoon niet de beste persoon om een idee te bedenken. Je kunt daarom beter de vrienden of vriendinnen van je vriendin opbellen. Geef aan wat je wilt, noem eventueel je budget en vraag of ze ideeën hebben. Als meerdere vriendinnen met hetzelfde idee komen, dan kun je er wel vanuit gaan dat het een goed idee is. Heb je zelf ook het gevoel dat een bepaald cadeau wel echt een schot in de roos is? Dan is de keuze natuurlijk helemaal snel gemaakt.

Als vriendinnen het moeilijk vinden om met een idee te komen, luister dan eens goed naar je vriendin. De meeste vrouwen zijn goed in het geven van hints, zeker als ze al een paar jaar achter elkaar niet echt de leukste presentjes gehad hebben. Wees hier eens extra alert op, want voor hetzelfde geld wordt de gouden tip je zó in de schoot geworpen. Makkelijker kan dan toch bijna niet?

Afbeelding: Flickr account ilkerender

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020