Excite

Cadeau vriend: waar doe je hem écht een plezier mee?

Mannen en vrouwen verschillen nogal van elkaar. Dat is natuurlijk niet erg, dat is juist iets dat de verhoudingen spannend maakt. Maar soms is het ook knap lastig. Want als je soms heel anders over dingen denkt, hoe kun je dan zeker weten of je het juiste cadeau voor je vriend weet te scoren? Die vraag is heel snel beantwoord: dat weet je niet zeker. En daarom kun je maar het beste hulp vragen.

Die hulp kun je bijvoorbeeld vinden bij vrienden van je vriend. Zij weten vaak wel waar je vriend mee bezig is. Dat weet jij ook wel, maar de ‘mannendingen’ worden toch vaker met vrienden besproken. En dat zijn dan juist de dingen waar je hem een plezier mee kunt doen. Want laten we eerlijk zijn; eigenlijk ben jij degene die normaal gesproken toch vooral blij wordt van de cadeaus die je hem geeft: nieuwe sokken, nieuw ondergoed, iets voor in huis, enzovoorts.

Vraag dus de vrienden van je vriend naar tips. Waarschijnlijk zullen ze het zelf ook moeilijk vinden om zo met een lijstje te komen, dus stel gerust wat vragen. Is er een merk waar hij veel van houdt? Komen er binnenkort nieuwe gadgets op de markt waar hij extra blij van wordt? Zijn er bepaalde concerten of uitjes waar hij het wel eens over heeft gehad? Elk beetje informatie kan je leiden tot het ideale cadeau voor de verjaardag van je vriend!

Afbeelding: Flickr account Yutaka Tsutano

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020